Instructions: This Monk test contains JK Bank Verbal Analogies Problems with answer. This will help you in JK bank exam preparation.

This is a FREE online JK Bank Monk Test on topic JK Bank Verbal Analogies Problems with answer. You DO NOT pay money to anyone to attend this test.
Each question carries 1 mark, no negative marks.
DO NOT refresh the page.
All the best :-).

Directions to Solve
Each question consist of two words which have a certain relationship to each other followed by four pairs of related words, Select the pair which has the same relationship.

Results

-

#1. DIVA:OPERA

Answer: Option D

#2. GRAIN:SALT

Answer: Option D

#3. THRUST:SPEAR

Answer: Option D

#4. PAIN:SEDATIVE

Answer: Option B

#5. LIGHT:BLIND

Answer: Option A

#6. WAN:COLOUR

Answer: Option B

#7. PORK:PIG

Answer: Option B

#8. AFTER:BEFORE

Answer: Option D

#9. INDIGENT:WEALTHY

Answer: Option C

#10. DISTANCE:MILE

Answer: Option A

#11. TEN:DECIMAL

Answer: Option C

#12. MUNDANE:SPIRITUAL

Answer: Option B

#13. ARMY:LOGISTICS

Answer: Option A

#14. GRAVITY:PULL

Answer: Option C

#15. FILTER:WATER

Answer: Option D

finish

Also Check