Instructions: This Monk test contains JK Bank Synonyms Problems with answer. This will help you in JK bank exam preparation.

This is a FREE online JK Bank Monk Test on topic JK Bank Synonyms Problems with answer. You DO NOT pay money to anyone to attend this test.
Each question carries 1 mark, no negative marks.
DO NOT refresh the page.
All the best :-).

Directions to Solve
In the following the questions choose the word which best expresses the meaning of the given word.

Results

-

#1. CORPULENT

Answer: Option D

#2. BRIEF

Answer: Option D

#3. VENT

Answer: Option A

#4. AUGUST

Answer: Option C

#5. CANNY

Answer: Option A

#6. ALERT

Answer: Option D

#7. WARRIOR

Answer: Option A

#8. DISTANT

Answer: Option A

#9. ADVERSITY

Answer: Option C

#10. FAKE

Answer: Option B

#11. INDICT

Answer: Option C

Explanation:

Meanings: formally accuse of a crime (Law); accuse, charge, criticize

#12. STRINGENT

Answer: Option C

#13. LAMENT

Answer: Option A

#14. HESITATED

Answer: Option B

#15. EMBEZZLE

Answer: Option A

finish

Also Check