Instructions: This Monk test contains JK Bank Spotting Errors Problems with answer. This will help you in JK bank exam preparation.

  • This is a FREE online JK Bank Monk Test on topic JK Bank Spotting Errors Problems with answer. You DO NOT pay money to anyone to attend this test.
  • Each question carries 1 mark, no negative marks.
  • DO NOT refresh the page.
  • All the best :-).

Directions to Solve

Read each sentence to find out whether there is any grammatical error in it. The error, if any will be in one part of the sentence. The letter of that part is the answer. If there is no error, the answer is ‘D’. (Ignore the errors of punctuation, if any).

Results

-

#1. Solve as per the direction given above

Answer: Option A Explanation:
We discussed the problem so thoroughly.

#2. Solve as per the direction given above

Answer: Option C

Explanation:

sank in the Pacific Ocean.

#3. Solve as per the direction given above

Answer: Option A

Explanation:

‘I could not put up at a hotel’.

#4. Solve as per the direction given above

Answer: Option C

Explanation:

is now free from the narrow vested interests.

#5. Solve as per the direction given above

Answer: Option C

Explanation:

I would have helped him.

#6. Solve as per the direction given above

Answer: Option C

Explanation:

on the part of the railways.

#7. Solve as per the direction given above

Answer: Option B

Explanation:

expressed doubt that.

#8. Solve as per the direction given above

Answer: Option A

Explanation:

I got.

#9. Solve as per the direction given above

Answer: Option D

#10. Solve as per the direction given above

Answer: Option C

Explanation:

and you will never get it back.

#11. Solve as per the direction given above

Answer: Option B

Explanation:

it is the meek and the humble.

#12. Solve as per the direction given above

Answer: Option B

Explanation:

sweeter.

#13. Solve as per the direction given above

Answer: Option A

Explanation:

Blocks of residential flats.

#14. Solve as per the direction given above

Answer: Option B

Explanation:

all the information you want.

#15. Solve as per the direction given above

Answer: Option B

Explanation:

awaiting.

#16. Solve as per the direction given above

Answer: Option B

Explanation:

Sixty miles is a good distance.

#17. Solve as per the direction given above

Answer: Option A

Explanation:

‘They had been’.
finish