Instructions: This Monk test contains JK Bank Spellings Problems with answer. This will help you in JK bank exam preparation.

  • This is a FREE online JK Bank Monk Test on topic JK Bank Spellings Problems with answer. You DO NOT pay money to anyone to attend this test.
  • Each question carries 1 mark, no negative marks.
  • DO NOT refresh the page.
  • All the best :-).

Directions to Solve

Find the correctly spelt words.

Results

-

#1. Solve as per the direction given above

Answer: Option A  

#2. Solve as per the direction given above

Answer: Option A

#3. Solve as per the direction given above

Answer: Option C

#4. Solve as per the direction given above

Answer: Option B

#5. Solve as per the direction given above

Answer: Option C

#6. Solve as per the direction given above

Answer: Option D

Explanation:

Treacherous means guilty of or involving betrayal or deception.

#7. Solve as per the direction given above

Answer: Option D

#8. Solve as per the direction given above

Answer: Option D

#9. Solve as per the direction given above

Answer: Option C

#10. Solve as per the direction given above

Answer: Option C

Explanation:

Bouquet – bunch of flowers, nosegay, fragrance of a wine, compliment.

#11. Solve as per the direction given above

Answer: Option D

Explanation:

Veterinary – pertaining to the medical treatment of animals.

#12. Solve as per the direction given above

Answer: Option B

#13. Solve as per the direction given above

Answer: Option A

#14. Solve as per the direction given above

Answer: Option D

#15. Solve as per the direction given above

Answer: Option A

finish