Instructions: This Monk test contains JK Bank Sentence Improvement Problems with answer. This will help you in JK bank exam preparation.

This is a FREE online JK Bank Monk Test on topic JK Bank Sentence Improvement Problems with answer. You DO NOT pay money to anyone to attend this test.
Each question carries 1 mark, no negative marks.
DO NOT refresh the page.
All the best :-).

Directions to Solve

In questions given below, a part of the sentence is italicised and underlined. Below are given alternatives to the italicised part which may improve the sentence. Choose the correct alternative. In case no improvement is needed, option ‘D’ is the answer

Results

-

#1. The workers are hell bent at getting what is due to them.

8Answer: Option C8

#2. When it was feared that the serfs might go too far and gain their freedom from serfdom, the protestant leaders joined the princes at crushing them.

Answer: Option B

#3. If the room had been brighter, I would have been able to read for a while before bed time.

Answer: Option C

#4. The record for the biggest tiger hunt has not been met since 1911 when Lord Hardinge. then Viceroy of India, shot a tiger than measured 11 feet and 6 inches.

Answer: Option B

#5. his powerful desire brought about his downfall.

Answer: Option B

#6. Will you kindly open the knot?

Answer: Option A

#7. He sent a word to me that he would be coming late.

Answer: Option A

#8. John had told me that he hasn't done it yet.

Answer: Option B

#9. If he had time he will call you.

Answer: Option C

#10. Will you lend me few rupees in this hour of need?

Answer: Option C

#11. During his long discourse, he did not touch that point.

Answer: Option B

#12. He found a wooden broken chair in the room.

Answer: Option B

#13. He could not look anything in the dark room.

Answer: Option B

#14. The greatest thing in style is to have a use of metaphor.

Answer: Option A

#15. While crossing the highway a five year old child was knocked out by a passing car.

Answer: Option C

finish