Instructions: This Monk test contains JK Bank Sentence Formation Problems with answer. This will help you in JK bank exam preparation.

This is a FREE online JK Bank Monk Test on topic JK Bank Sentence Formation Problems with answer. You DO NOT pay money to anyone to attend this test.
Each question carries 1 mark, no negative marks.
DO NOT refresh the page.
All the best :-).

Directions to Solve
In each question below a sentence broken into five or six parts. Join these parts to make a meaningful sentence. The correct order of parts is the answer.

Results

-

#1. 1. I 2. immediately 3. salary 4. my 5. want

Answer: Option B Explanation:
“I want my salary immediately.”

#2. 1. do 2. today 3. you 4. must 5. it

Answer: Option A

Explanation:

“You must do it today.”

#3. 1. left 2. the 3. house 4. he 5. suddenly

Answer: Option C

Explanation:

“He suddenly left the house.”

#4. 1. medicine 2. a 3. Neeta 4. given 5. was

Answer: Option E

Explanation:

“Neeta was given a medicine.”

#5. 1. of 2. we 3. heard 4. him 5. had

Answer: Option E

Explanation:

“We had heard of him.”

#6. 1. at 2. it 3. take 4. once 5. away

Answer: Option C

Explanation:

“Take it away at once.”

#7. 1. him 2. the 3. to 4. charge 5. handover

Answer: Option E

Explanation:

“Handover the charge to him.”

#8. 1. seen 2. going 3. you 4. him 5. have

Answer: Option B

Explanation:

“You have seen him going.”

#9. 1. bag? 2. you 3. seen 4. have 5. my

Answer: Option C

Explanation:

“Have you seen my bag?”

#10. 1. killed 2. a 3. Jaswant 4. bear 5. wild

Answer: Option A

Explanation:

“Jaswant killed a wild bear.”

#11. 1. was 2. and 3. Suresh 4. kind 5. loving

Answer: Option A

Explanation:

“Suresh was kind and loving.”

#12. 1. tea 2. have 3. that 4. some 5. before

Answer: Option C

Explanation:

“Have some tea before that.”

#13. 1. not 2. hotel 3. comfortable 4. was 5. the

Answer: Option E

Explanation:

“The hotel was not comfortable.”

#14. 1. I 2. help 3. not 4. you 5. did

Answer: Option B

Explanation:

“I did not help you.”

#15. 1. not 2. Hari 3. away 4. run 5. did

Answer: Option D

Explanation:

“Hari did not run away.”
finish

Check also