Instructions: This Monk test contains JK Bank Selecting Words Problems with answer. This will help you in JK bank exam preparation.

This is a FREE online JK Bank Monk Test on topic JK Bank Selecting Words Problems with answer. You DO NOT pay money to anyone to attend this test.
Each question carries 1 mark, no negative marks.
DO NOT refresh the page.
All the best :-).

Directions to Solve
Pick out the most effective word(s) from the given words to fill in the blank to make the sentence meaningfully complete.

Results

-

#1. Fate smiles ...... those who untiringly grapple with stark realities of life.

Answer: Option C

#2. The miser gazed ...... at the pile of gold coins in front of him.

Answer: Option A

#3. Catching the earlier train will give us the ...... to do some shopping.

Answer: Option A

#4. I saw a ...... of cows in the field.

Answer: Option B

#5. The grapes are now ...... enough to be picked

Answer: Option C

#6. Success in this examination depends ...... hard work alone.

Answer: Option D

#7. My uncle decided to take ...... and my sister to the market.

Answer: Option C

#8. If you smuggle goods into the country, they may be ...... by the customs authority.

Answer: Option C

#9. Man does not live by ...... alone.

Answer: Option B

#10. Piyush behaves strangely at times and, therefore, nobody gets ...... with him.

Answer: Option C

#11. Rohan and Rohit are twin brothers, but they do not look ......

Answer: Option D

#12. To err is ...... to forgive divine.

Answer: Option B

#13. The ruling party will have to put its own house ...... order.

Answer: Option A

#14. ...... of old paintings is a job for experts.

Answer: Option C

#15. During Diwali the shops are ...... of people.

finish

Also Check