Instructions: This Monk test contains JK Bank Ordering of Words Problems with answer. This will help you in JK bank exam preparation.

  • This is a FREE online JK Bank Monk Test on topic JK Bank Ordering of Words Problems with answer. You DO NOT pay money to anyone to attend this test.
  • Each question carries 1 mark, no negative marks.
  • DO NOT refresh the page.
  • All the best :-).

Directions to Solve

In each question below, there is a sentence of which some parts have been jumbled up. Rearrange these parts which are labelled P, Q, R and S to produce the correct sentence. Choose the proper sequence.

Results

-

#1. When he P : did not know Q : he was nervous and R : heard the hue and cry at midnight S : what to do The Proper sequence should be:

Answer: Option A

#2. It has been established that P : Einstein was Q : although a great scientist R : weak in arithmetic S : right from his school days The Proper sequence should be:

Answer: Option B

#3. Then P : it struck me Q : of course R : suitable it was S : how eminently The Proper sequence should be:

Answer: Option C

#4. I read an advertisement that said P : posh, air-conditioned Q : gentleman of taste R : are available for S : fully furnished rooms The Proper sequence should be:

Answer: Option B

#5. Since the beginning of history P : have managed to catch Q : the Eskimos and Red Indians R : by a very difficulty method S : a few specimens of this aquatic animal The Proper sequence should be:

Answer: Option D

#6. A French woman P : committed suicide Q : where she had put up R : who had come to Calcutta S : by jumping from the first floor balcony of the hotel The Proper sequence should be:

Answer: Option C

#7. The national unity of a free people P : to make it impracticable Q : for there to be an arbitrary administration R : depends upon a sufficiently even balance of political power S : against a revolutionary opposition that is irreconcilably opposed to it The Proper sequence should be:

Answer: Option D

#8. The grocer P : did not listen to the protests of customer Q : who was in the habit of weighing less R : whom he had cheated S : with great audacity The Proper sequence should be:

Answer: Option C

#9. They felt safer P : to watch the mountain Q : of more than five miles R : as they settled down S : from a distance The Proper sequence should be:

Answer: Option A

#10. People P : at his dispensary Q : went to him R : of all professions S : for medicine and treatment The Proper sequence should be:

Answer: Option C

#11. If you need help P : promptly and politely Q : ask for attendants R : to help our customers S : who have instructions The Proper sequence should be:

Answer: Option C

#12. It is easier P : to venture into space Q : for men R : beneath their feet S : than to explore The Proper sequence should be:

Answer: Option B

#13. It was to be P : before their school examination Q : which was due to start R : the last expedition S : in a month's The Proper sequence should be:

Answer: Option C

#14. This time P : exactly what he had been told Q : the young man did R : beyond his dreams S : and the plan succeeded The Proper sequence should be:

Answer: Option B

#15. In the darkness P : the long, narrow beard Q : was clearly visible with R : the tall stooping figure of the doctor S : and the aquiline nose The Proper sequence should be:

Answer: Option A

finish