Instructions: This Monk test contains JK Bank One Word Substitutes Problems with answer. This will help you in JK bank exam preparation.

This is a FREE online JK Bank Monk Test on topic JK Bank One Word Substitutes Problems with answer. You DO NOT pay money to anyone to attend this test.
Each question carries 1 mark, no negative marks.
DO NOT refresh the page.
All the best :-).

Directions to Solve

In questions given below out of four alternatives, choose the one which can be substituted for the given word/sentence.

Results

-

#1. Extreme old age when a man behaves like a fool

Answer: Option C

#2. That which cannot be corrected

Answer: Option D

Explanation:

Incorrigible (Adjective): (of a person or their tendencies) Not able to be corrected, improved, or reformed.

#3. The study of ancient societies

Answer: Option B

#4. A person of good understanding knowledge and reasoning power

Answer: Option B

#5. A person who insists on something

Answer: Option B

#6. State in which the few govern the many

Answer: Option B

#7. A style in which a writer makes a display of his knowledge

Answer: Option A

#8. List of the business or subjects to be considered at a meeting

Answer: Option C

#9. Leave or remove from a place considered dangerous

Answer: Option B

#10. A prima facie case is such

Answer: Option A

#11. A person pretending to be somebody he is not

Answer: Option D

#12. A person who knows many foreign languages

Answer: Option A

#13. One who possesses many talents

Answer: Option A

#14. Words inscribed on tomb

Answer: Option D

#15. One who has little faith in human sincerity and goodness

Answer: Option D

finish