Instructions: This Monk test contains JK Bank Completing Statements Problems with answer. This will help you in JK bank exam preparation.

This is a FREE online JK Bank Monk Test on topic JK Bank Completing Statements Problems with answer. You DO NOT pay money to anyone to attend this test.
Each question carries 1 mark, no negative marks.
DO NOT refresh the page.
All the best :-).

Directions to Solve

In each question, an incomplete statement (Stem) followed by fillers is given. Pick out the best one which can complete incomplete stem correctly and meaningfully.

Results

-

#1. Despite his best efforts to conceal his anger ......

Answer: Option E

#2. Even if it rains I shall come means ......

Answer: Option C

#3. His appearance is unsmiling but ......

Answer: Option A

#4. She never visits any zoo because she is strong opponent of the idea of ......

Answer: Option E

#5. I felt somewhat more relaxed ......

Answer: Option D

#6. It is not easy to remain tranquil when those around you ......

Answer: Option C

#7. "The food in this hotel is no match to what were forced at late hours in Hotel Kohinoor " means ......

Answer: Option B

#8. Although initial investigations pointed towards him ......

Answer: Option D

#9. The weather outside was extremely pleasant and hence we decided to ......

Answer: Option C

#10. "It is an uphill task but you will have to do it" means ......

Answer: Option C

#11. " You are thinking very highly about Ravi but he is not so" means ......

Answer: Option B

#12. "Anand stuck up a friendship with Mahesh in just 2 days" means ......

Answer: Option E

#13. Although, he is reputed for making very candid statements ......

Answer: Option E

#14. The manager would like you to help Dhiraj, means ......

Answer: Option B

#15. Owing to the acute power shortage, the people of our locality have decided to ......

Answer: Option E

finish