Instructions: This Monk test contains JK Bank Change of Voice Problems with answer. This will help you in JK bank exam preparation.

This is a FREE online JK Bank Monk Test on topic JK Bank Change of Voice Problems with answer. You DO NOT pay money to anyone to attend this test.
Each question carries 1 mark, no negative marks.
DO NOT refresh the page.
All the best :-).

Directions to Solve

In the questions below the sentences have been given in Active/Passive voice. From the given alternatives, choose the one which best expresses the given sentence in Passive/Active voice.

Results

-

#1. After driving professor Kumar to the museum she dropped him at his hotel.

Answer: Option A

#2. I remember my sister taking me to the museum.

Answer: Option B

#3. Who is creating this mess?

Answer: Option D

#4. They greet me cheerfully every morning.

Answer: Option B

#5. Darjeeling grows tea.

Answer: Option C

#6. They have built a perfect dam across the river.

Answer: Option B

#7. Do you imitate others?

Answer: Option B

#8. You need to clean your shoes properly.

Answer: Option C

#9. He is said to be very rich.

Answer: Option B

#10. The invigilator was reading out the instructions.

Answer: Option B

#11. You can play with these kittens quite safely.

Answer: Option D

#12. A child could not have done this mischief.

Answer: Option C

#13. James Watt discovered the energy of steam.

Answer: Option B

#14. She makes cakes every Sunday.

Answer: Option B

#15. She spoke to the official on duty.

Answer: Option A

finish