Instructions: This Monk test contains JK Bank Antonyms Problems with answer. This will help you in JK bank exam preparation.

  • This is a FREE online JK Bank Monk Test on topic JK Bank Antonyms Problems with answer. You DO NOT pay money to anyone to attend this test.
  • Each question carries 1 mark, no negative marks.
  • DO NOT refresh the page.
  • All the best :-).

Directions to Solve

In the following questions choose the word which is the exact OPPOSITE of the given words.

Results

-

#1. ENORMOUS

Answer: Option C

#2. COMMISSIONED

Answer: Option D

#3. ARTIFICIAL

Answer: Option B

#4. EXODUS

Answer: Option A

#5. RELINQUISH

Answer: Option C

#6. EXPAND

Answer: Option B

#7. MORTAL

Answer: Option B

#8. QUIESCENT

Answer: Option A

#9. OBEYING

Answer: Option A

#10. FRAUDULENT

Answer: Option D

#11. FLAGITIOUS

Answer: Option A

#12. BELITTLE

Answer: Option C

Explanation:

Main Entry: belittle

Part of Speech: verb

Definition: detract

Synonyms: bad-mouth, blister, criticize, cut down to size, cut to the quick, decry, deprecate, depreciate, deride, derogate, diminish, discount, discredit, disparage, dispraise, downgrade, downplay, dump on, knock*, lower, minimize, pan, pooh pooh, poor mouth, put down, rip*, roast, run-down, scoff at, scorch*, scorn, shoot down, shoot full of holes, slam*, smear, sneer at, sour grapes, squash, squelch, take a swipe at, take down, take down a peg, tear down, underestimate, underrate, undervalue, write off.

Antonyms: build-up, exaggerate, praise, value

#13. STARTLED

Answer: Option B

#14. BUSY

Answer: Option C

#15. FRESH

Answer: Option D

finish